Nieuws

Of je nu nog van de papieren agenda bent of niet, zet in ieder geval in die verse van 2017 met kapitalen dat je 4, 5 en 6 augustus vrij moet houden.
Na een veelbelovende eerste editie van Plastic Fantastic campagne heeft Duizel in het Park de smaak te pakken.
Duizelhost Gino van Weenen schreef speciaal voor de visuele raamvertelling GLAS, van Blauwe Uur een gedicht. Heb je deze gemist of wil je hem nog een keer rustig nalezen?
Festivaldirecteur Mariska Verhulst vertelt over het programma van Duizel in het Park 2016:
Het is tijd om die agenda's erbij te halen en je ideale dag samen te stellen want het blokkenschema staat online!
Het Vroesenpark is makkelijk te bereiken. Mocht je het nog niet weten, het park ligt direct naast dierentuin Blijdorp, net aan de andere kant van de Stadhoudersweg.
Plastic bordjes, plastic bekers, plastic frietbakje, plastic ijsbakje….
Duizel in het Park komt ook dit jaar weer met een spraakmakend diner-idee voor de bewoners van Blijdorp.
Inwoners van Rotterdam Noord kregen de kans om 50.000 euro te verdelen onder 50 kunstinitiatieven uit de wijk. Op 1 juli was de uitslag, en wat bleek!
Duizel in het Park
Duizel in het Park
Woon jij in Rotterdam Noord? Mooi! Dan mag jij meebeslissen hoe 50.000 euro verdeeld zal worden over kunst- en cultuurinitiatieven uit Rotterdam Noord.
Duizel in het Park 2015
Duizel in het Park 2015
Er staat een nieuw fris jaar voor ons! Nieuwe lege agenda's die straks weer vol staan met veelbelovende afspraken en avontuurlijke uitjes.
Voorheen en weer
Voorheen en weer
We zijn nog steeds erg trots op het project Voorheen en weer dat Laura Groenveld speciaal voor Duizel in het Park maakte.
Het zit er alweer op! Met drie dagen fantastisch weer, ruim 9.000 bezoekers en louter lof was de 7e editie van Duizel in het Park een groot succes.
Mariska Verhulst heeft na 7 geslaagde edities mooie toekomstdromen voor Duizel in het Park. Daar wilden wij natuurlijk meer over weten!