Steun Duizel

Support ons en bouw mee aan het voortbestaan van Duizel

Duizel Entree
Duizel in het Park mag nog steeds rekenen op steun van de Gemeente en een aantal particuliere fondsen, maar zoals iedere cultureel ondernemer betaamt moeten we een deel van de kosten van programma en faciliteiten zelf genereren. We vragen daarom een kleine toegang. Hiervoor krijg je geweldige bands, singer-songwriters, schrijvers, theater, kunst en heel veel meer. Ben je eenmaal binnen, dan is al het programma gratis! En kinderen tot en met 12 jaar hoeven niet te betalen. 

Duizel Button
Wil je duizel een extra handje helpen? We verkopen ieder jaar mooie buttons waarmee je laat zien dat je trotse ambassadeur bent van het festival. 

Duizel Eten & Drinken
Omdat Duizel in het Park open en laagdrempelig wil zijn, controleren we niet op eigen meegebrachte drank en etenswaren. Dat is best uniek voor een festival als Duizel. Maar zonder jouw ondersteuning is het onmogelijk om een mooi festival met dito programma te organiseren. Sjouw je geen bult, maar koop je drank aan de Duizel bar en je hapjes bij onze cateraars.

Duizel Donatie
Natuurlijk kun je ons (als particulier of bedrijf) nog een extra steuntje in de rug geven door een donatie te doen. Je kunt je bijdrage storten op NL81INGB0009352660 t.n.v. Stichting Rotown Magic onder vermelding van donatie Duizel in het Park. Elk bedrag is welkom. Informeer naar de mogelijkheden via: info@duizelinhetpark.nl.

ANBI Status
Duizel in het Park
 valt onder Stichting Rotown Magic. Deze stichting met culturele doelstelling heeft de ANBI status. Dit brengt fiscale voordelen met zich mee voor donateurs; giften zijn voor 125% aftrekbaar van de belasting. Kijk voor meer informatie op www.anbi.nl

Stichting Rotown Magic
Postbus 865
3000 AW Rotterdam
www.rotownmagic.nl