Duizel in het Park is komende 4 jaar onderdeel van Cultuurplan Gemeente Rotterdam

Nieuws

Na 8 mooie Duizel edities is het festival dit jaar voor het eerst onderdeel van het Rotterdamse Cultuurplan. Binnen onze stichting Rotown Magic organiseren onze collega’s de maandelijkse Rotterdam Late Night Talkhow en het programma Boek & Meester. Samen met hen krijgen we de kans om de komende 4 jaar weer mooie producties te maken. Evenementen op het grensvlak van letteren en maatschappij die volgens de cultuurcommissie als origineel en kwalitatief worden beoordeeld. Daar zijn we natuurlijk ape trots op. Net zo trots als de waardering van alle mensen uit Rotterdam Noord die afgelopen jaar stemden op ons bij het Burger Bepaalt initiatief.

We gaan de komende jaren dus nog meer mooie verhalen vertellen over de grote stad en haar bewoners.  Deze verhalen vervliegen niet, maar brengen hopelijk iets bij je teweeg dat blijvend is. Iets waardoor je nog meer van je eigen buurt en deze fantastische stad gaat houden en je misschien zelfs persoonlijk in actie komt.

Om te beginnen door gewoon weer samen met ons een feestje te komen bouwen in het park deze zomer, op 4, 5 en 6 augustus aanstaande.

Kijk voor meer updates en activiteiten vooral hier:

Boek & Meester
Rotterdam Late Night
Duizel in het Park