Op zoek naar stadsgeluk? Je vindt het op Duizel in het Park!

Nieuws

Duizel in het Park - foto dansend stel

Duizel in het Park strijkt deze zomer voor de 9e keer neer in het Vroesenpark. Het belooft als vanouds een gezellig, duizelingwekkend feestje te worden voor iedereen, van jong tot oud.

Steden zoals Rotterdam wemelen van de verhalen. Duizel in het Park vangt ze op, brengt ze tot leven en prikkelt zo je verbeelding. Luister naar schrijvers die voordragen uit eigen werk, droom weg bij kleurrijk en eigenzinnig theater en ontdek wonderbaarlijke kunstobjecten. Op het podium staan bands en singer-songwriters uit Nederland en Rotterdam, die op het punt van doorbreken staan. Maar je kunt natuurlijk ook een kleedje in het gras leggen en genieten van alle plezier om je heen.

We zien je graag (weer) op Duizel, dit jaar van 4 t/m 6 augustus! Oh ja, en neem gezellig je vrienden, familie en buren mee.

“Een geweldige sfeer, echt heel ontspannen (…)  geen hek eromheen en fantastische programmering. Muziek, voorlezende schrijvers en voorstellingen (…)  het is allemaal prikkelend en inspirerend en bezorgt je een heerlijk weekeinde” (bezoeker Duizel 2016)