Gastheer & Gastvrouw

Gastheer & Gastvrouw
Gastheer Gino van Weenen - Met woorden, theater en beelden in de buurt voelt Gino zich al snel thuis. Op de basisschool schreef hij al sciencefictionverhalen over onderwaterpiraten. Toen hij op de middelbare school de drama-les instapte, wist hij het zeker; er was een podium nodig voor zijn zinnen. En dat podium krijgt hij, na de Kunstbende, Rotterdamse Lettertypes en diverse poetry slams, als presentator en gastheer op Duizel.

www.ginovanweenen.com

Gastvrouw Eva van Welzenis - Eva is actrice, zangeres, theaterdocent en theatermaker. Op Duizel in het Park vervult ze al een paar jaar de rol van gastvrouw en presentator. Mocht je haar tegen het lijf lopen: spreek haar gerust aan want Eva weet alles van Duizel!  

Eva studeerde aan de Toneelacademie Studio Herman Teirlinck in Antwerpen en rondde dit jaar de opleiding Theaterdocent Verkort af aan de Toneelschool Amsterdam. Ze geeft les, maakt en speelt, het liefst op bijzondere locaties. In Rotterdam verzamelde ze brieven over de liefde waar ze liedjes van schreef en dit jaar maakte ze de voorstelling ‘Moederskindjes’ met 3 broers op een tuinencomplex. Met haar nieuwe collectief FoenF staat ze dit jaar op de Parade met de voorstelling ‘Hup’.